Коктейл „Цезар“

Коктейл „Цезар“

Съставки:

  • 35 мл Ракия Сливова Медовица
  • 20 мл Фреш Лайм
  • 0.5 мл GIFFARD Сироп Банан
  • 15 мл GIFFARD Сироп Бадем
  • 1 бр Белтък
  • 25 мл GIFFARD Ликьор Праскова
  • 2 Даша Ангостура битер

Начин на приготвяне:

Ракията, фрешът и сиропите се сипват в шейкър, съставките се шейкват и прецеждат в чаша coupe. След това се добавя предварително направената пяна от белтък и ликьор праскова, слагат се два Даша Ангостура битер върху пяната и за украса се поставя щипка с мащерка на ръба на чашата.

Коктейл „Цезар“, който спечели голямата награда на барманското състезание TROYANSKA SLIVOVA CUP 2019